sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Ahven paistetaan, sitten maistetaan!

3.9.2015 paistoimme onkiretkeltämme saadut ahvenet. Voita pannuun, ruisjauhoa ja suolaa
kalan pintaan - kohta tulikin tuoksua ihmettelemään muutama kaveri.


Pian istui 19 pikkuystävää penkeillä odottamassa, että saa maistaa paistettua ahventa.
Ruotiminen oli tarkka toimitus. 
- Ruodot on kalan luut, luuranko. 
Tiesi jotkut lapsista.
- Ruotoja ei voi syödä. Ne voi juuttua kurkkuun.


Sain kuin sainkin kaksi kalaa riittämään 19 lapselle maistiaisiksi. 
- Hyvää! 
- Mie tuon kalat, niin sie saat paistaa meille.   
- En oo ikinä ennen syönyt tätä.
Kommentoivat lapset.
Hyväähän se olikin - itse ongittua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti